Kilder til BIM for Landskap

Oversikt over ulike tekster og rapporter som beskriver hvilken situasjon som er for landskapsarkitekter i dag og hvilke muligheter som er til stede for å få landskapsarkitekturfaget med til å definere sin rolle i BIM. Tekstene har vært til inspirasjon og hjelp under arbeidet for å bekrefte de erfaringer som gruppen har med det å jobbe med BIM for Landskap.

Ulike rapporter, artikler og tekster har de siste årene beskrevet godt den situasjonen som landskapsfaget står overfor. Denne informasjonen må man bruke litt tid på å finne ved å søke etter ulike søkeord på nettet. Iherdig og systematisk søking gjør at man etter en stund finner ganske mye informasjon som til sammen er til hjelp for å se hvilke muligheter landskapsfaget har til å tilnærme seg BIM.

I Norge har vi ikke noen god informasjonsportal for landskap med tanke på BIM. Vi i Norge bør ha en direkte link fra NLA sin side til Landscape Institute UK som nå jobber i detalj med å informere og hjelpe sine medlemmer med tilnærming til BIM.

http://www.landscapeinstitute.org/knowledge/WhatisBIM.php

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*


*